Activiteiten binnen onze gemeente

Een gemeente leer je vooral ook kennen door deel te nemen aan de activiteiten die plaatsvinden. U kunt hierbij denken aan:

Bidstond
Tweemaal per maand wordt er een bidstond gehouden in de huiselijke kring.

Bijbelgesprekskring
Aan het begin van het seizoen wordt een thema gekozen, wat als een rode draad door de avonden gaat. Deze bijeenkomsten worden bij de Fam. Lindeboom gehouden en vinden om de 14 dagen plaats. De leiding is in handen van onze consulent, gemeenteleden of derden.

Gespreksgroep jong volwassenen
Voor deelname aan deze groep is geen leeftijd gebonden. Deze groep praat veelal over wereldproblemen in het licht van Gods Woord. Maandelijks komen zij op de zondagavond bij elkaar in huiselijke kring.

Commissie Familiediensten
Deze commissie organiseert 5 x per jaar een familiedienst, waarin een koor o.i.d. wordt uitgenodigd. Hoogtepunten zijn de gezinsdienst op 1e kerstdag en de startzondag.

Pastoraal Team
Drie gemeenteleden hebben een 2-jarige cursus Psycho Pastorale Toerusting gevolgd. Bij crisis- en zorgsituaties kan dit team ingezet worden om hulp te bieden, maar ook om een luisterend oor te zijn. Bij ernstige situaties wordt de consulent of professionele hulp ingeschakeld.
Vrije Evangelische Gemeente
Dronten
Home   |   Contacts                                                                                                                                                    

         Copyright © 2019